Betonggolv i Linköping

Bygg- och industrigolv med kvalité

Behöver du professionell hjälp med ditt betonggolv?

Bygg & Industrigolv i Östergötland underhåller och tar hand om dina bygg- eller industrigolv genom att polera eller utföra trä- eller betongslipning med de senaste teknikerna. Med vår spetskompetens får vi dina golv att bli som nya så att de kan användas till det de ska – varje dag. På så vis kan du hålla din eller ditt företags arbetsmiljö i gott skick och fortsätta din verksamhet som vanligt. Vi sitter i Norrköping men har kunder som sträcker sig längre bort än så.

Underhåll av industrigolv

Ett betonggolv kräver stort underhåll och behöver slipas med jämna mellanrum. Vi besitter de senaste kunskaperna och teknikerna med en effektiv utrustning som gör jobbet på nolltid. Vi slipar bort epoxifärg och lagar sprickor som kan orsaka besvär i ditt arbete. Låt inte dina industrigolv försummas bara för att det verkar som ett krångligt uppdrag att fixa dem. På Bygg & Industrigolv tar vi i med hårdhandskarna på ett omsorgsfullt sätt. Vi koncentrerar oss främst på betonggolv men även på trä.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bygg & Industrigolv i Östergötland AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Betonggolv i Linköping

HTC Superfloor – supermetoden för betong

Vi använder en finslipad och beprövad betongslipningsmetod för att göra dina golv till de bästa. Denna metod kan delas in i fyra som ger dig vackra och tåliga ytor.

Platinum
Gold
Silver
Bronze

Ytan på golven beror på hur golvet har slipats och hur gjutningen har skett, och resultaten blir rustika men estetiskt mycket tilltalande samtidigt som slitstyrkan består. Hör gärna av dig till oss så berättar vi hur de olika metoderna fungerar och vilket slutresultat du har att vänta dig.

Gilla oss gärna på Facebook!

Våra tjänster

Betongslipning - Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Betongslipning

LÄS MER HÄR
Sprick lagning - Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Sprick lagning

LÄS MER HÄR
Golvbeläggning - Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Golvbeläggning

LÄS MER HÄR
Polering - Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Polering

LÄS MER HÄR
Trägolv - Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Trägolv

LÄS MER HÄR

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vi lackar och slipar trägolv

Hör av dig så tar vi en titt

Har du vackra trägolv som har sett bättre dagar? Våra hantverkare slipar, oljar och lackar dina trägolv till nyskick igen. Ett trägolv behöver i regel tätare underhåll än betong så om det är dags att ta en repa med slipmaskinen är vi idel öra. Är du det minsta osäker men tror att träet börjar må sämre så är du välkommen att höra av dig så tar vi en titt. Vår träslipningsmetod är HTC som numera är en av marknadens bästa och säkraste.